Calculator / Receptionist

  • 40 uur
  • Calculator / Receptionist
  • Hilversum

De functie
Als Calculator /Receptionist ben je de spil binnen het bedrijf. Je bent de schakel tussen de werkplaats en de klant. Je bent het gezicht van ons bedrijf. Je verricht schadecalculaties en wikkelt de schades af met klanten, dealers, verzekeringsmaatschappijen. Verder ben je het aanspreekpunt voor schade-experts en opdrachtgevers. Na de calculatie en het akkoord van de opdrachtgever bestel je alle onderdelen die nodig zijn in overleg met de chef werkplaats. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het beheer van de leenvoertuigen en de planning.

Jouw profiel
Wij zoeken voor deze functie een zelfstandige, enthousiaste en vooral klantvriendelijke medewerker. Je hebt een afgeronde opleiding tot calculator met enkele jaren ervaring in het vak. Je bent flexibel en hebt een positieve instelling. Verder vragen wij gevoel en inzicht voor planning en de leenvloot. Als spil binnen het bedrijf kun je makkelijk schakelen tussen opdrachtgever, expert en techniek. Kortom je kent het klappen van de zweep binnen de schadeherstelwereld.

Ons aanbod
Een functie binnen een innovatief en dynamisch ketenbedrijf. We bieden prima arbeidsvoorwaarden volgens de CAO voor het Carrosseriebedrijf en een functie voor 40 uur per week. De standplaats is Hilversum.

Hoe te solliciteren?
Solliciteer via onze website of mail je brief met CV naar administratie@ach.nl. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Via telefoonnummer 035 – 5888899.
 
Wie zijn wij?
ACH (Autoschadecentrum Hilversum) is een schadeherstelbedrijf waarbij autoschade met veel zorg behandeld wordt. Als onderdeel van een grote landelijke keten (AAS), werken we met de nieuwste technieken en grote toewijding aan auto’s van alle merken. ACH heeft 8 merkerkenningen. In ons bedrijf werken professioneel opgeleide medewerkers die garant staan voor een kwalitatief hoogstaand schade herstel zorgen.

Klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Goede service is bij ons dan ook een vanzelfsprekendheid.